Nevşehir Lale Anaokulu
2000 Evler Mah. Toki Konutları 4. Murat Sok. No3

VİZYON

VİZYONUMUZ Nevşehir ilinde Okul Öncesi Eğitimi yaygınlaştırmak, okullaşma oranımızı daha gelişmiş iller seviyesine çıkarmak, Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; çağdaş, etkili, demokratik, özgür, kendine güvenen, yaratıcı düşünceye sahip, bilimsel düşünen, girişken, mutlu, çevreyle uyumlu, milli değerleri geliştiren bir eğitim vermektir.Bu eğitimi ulusal ve Avrupa projeleriyle desteklemek, okulumuzu eTwinning okulu yapma yolunda ilerlemektir.

MİSYON

MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen yönetici ve öğretmenler rehberliğinde; -Nevşehir Lale Anaokulunu tercih eden velilerin güvenleri karşısında kendine güvenen, yaratıcılıklarını ön plana çıkaran, sosyal sorumluluk duygusu olan, empati ve sempati özellikleri kurabilen, problemlere çözüm yolları önerebilen, yeniliklere açık bireyler yetiştirmek, -Eğitim ortamını zenginleştirmek, gerekli donanımı sağlamak, -Çocukların gelişiminin sağlıklı bir biçimde gerçekleşebilmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, -Araştırmacı ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek, -Okulumuzdaki öğrenci sayısını artırmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz her yıl kendini yenileyerek ve geliştirerek büyümektedir. Öğrencilerimizin sosyal bir birey olması için sosyal etkinliklere ağırlık veriyoruz.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM VE ÇOCUK KULÜBÜ

İKİLİ EĞİTİM VE ÇOCUK KULÜBÜ